top of page

Andreas resa till Maldiverna!


I december 2023 var jag på inspektionsresa till Maldiverna för att se vad hotellen Constance Moofushi & Constance Halaveli kan erbjuda. Jag vill självklart dela med mig av min upplevelse samt några bilder därifrån.



Constance Moofushi är beläget cirka 40 minuters sjöflygning från Male och marknadsförs som en resort för "barefoot luxury". Resorten har en avslappnad atmosfär och riktar sig till gäster som söker en avskild och avslappnad semesterupplevelse. Resorten erbjuder fyra barer och restauranger och Alizee serverade den bästa tonfisken jag någonsin smakat.

 

Hotellet har både vattenvillor och strandvillor men min personliga favorit var sandvillorna där det är en vattenvilla som ligger på stranden eller i vattenkanten.

 

Constance Moofushi erbjuder även utmärkt spa, vinprovning vid strandkanten/ i havet och under senkvällen så kan de sätta upp en privat sittning med "movie under the stars" där det precis som det låter, man har som en privat bio på stranden under stjärnorna.

 

Constance Halaveli ligger en kortare båtresa från Moofushi. Resorten erbjuder en annan atmosfär och har lite mer premiumkänsla än Moofushi. Halaveli har allt som Moofushi har (utom sandvillorna) och lite till. Vad sägs till exempel om att göra morgonyoga på stranden eller besöka en av Maldivernas största vinkällare? Något som ger Halaveli lite extra pluspoäng är maten på deras restaurang Jing där du även kan få en matlagningskurs med kocken.



Ett bra upplägg är att kombinera Moofushi och Halaveli, börja på Moofushi och sedan avsluta med Halaveli. Självklart ordnar vi alla flyg, transfer mm. så att du kan fokusera på annat.

 

Vill du också besöka Constances vita stränder på Maldiverna? Tveka inte att höra av dig så hjälper vi dig dit.





BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page