top of page

Vårt urval i Portugal

ERBJUDANDE!

Savoy Palace

På Savoy Palace bor du i bekvämlighet och förhöjd lyx med närhet till både havet och flera pooler på hotellet. Skäm bort dig själv med massage på spaet och ta en bit att äta på någon av de 5 restauran...

ERBJUDANDE!

Le Monumental Palace

Det här är destinationen för dig som söker ett exklusivt boende för att upptäcka de kulturella och historiska sevärdheterna i Porto. Hotellets centrala läge gör det till en idealisk utgångspunkt för d...

ERBJUDANDE!

Six Senses Douro Valley

Six Senses Douro Valley i Lamego bjuder in dig till en vistelse fylld med avkoppling och nya smaker. Beläget i den pittoreska Dourodalen och omgivet av vingårdar och olivlundar, utgör hotellet en utmä...

ERBJUDANDE!

Vila Vita Parc

Vila Vita Parc är belägen längs Algarves kustlinje. Här finns något för hela familjen att göra. För den allra minsta finns en barnpark och för tonåringen arrangeras aktiviteter som fotboll, tennis och...

Portugal

Portugal, med sina vackra landskap och stränder som sträcker sig längs Atlantens kust. Njut av solen och värmen på Algarvekusten eller utforska den pulserande huvudstaden Lissabon.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

På din resa till Portugal får du inte missa Algave-stränderna. Besök platser som Praia da Marina och Praia da Rocha för en slående utsikt och kristallklart vatten. För dig som vill spela golf är populära Vilamoura ett måste, här kan du utforska flera golfbanor som Victoria Golf Course och Old Course Vilamoura.

FAKTA OM PORTUGAL

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 4-5 timmar

Visum:

Du måste prova Portugal för att:

Här finner du pittoreska byar, vackra städer, och en av världens äldsta vinregioner. Utforska Algarvekusten med sina vackra stränder och dramatiska klippor eller besök Azorerna och Madeira, två ögrupper i Atlanten med unik natur och vulkaniskt landskap. Boka en weekend till Lissabon och känn den portugisiska kulturen eller besök Douro-dalen som är hem till några av världen äldsta vingårdar som slingrar sig längs Douro-floden, perfekt för en vinfantast. Är du en golffantast finner du resorter perfekta för golfresor eller som ett stopp på din resa i Portugal.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page