top of page

Bo på de ikoniska Four Seasons-hotellen från serien The White Lotus!

För fans av den kritikerrosade serien The White Lotus finns nu möjlighet att uppleva den lyx och atmosfär som skildrats på skärmen. Serien har spelats in på några av Four Seasons exklusiva hotell, och nu kan du också bo på dessa fantastiska destinationer. Vi har listat de tre hotell där serien har spelats in och som du har möjligheten att bo på.


Four Seasons Resort Maui at Wailea, Hawaii

Första säsongen av The White Lotus utspelade sig på den vackra ön Maui, vid Four Seasons Resort Maui at Wailea, som är beläget på den näst största ön i Hawaii. Denna resort erbjuder en kombination av komfort och Hawaiis vackra landskap. Här kan du njuta av eleganta rum med havsutsikt, förstklassig service och ett brett utbud av aktiviteter, från golf till snorkling i kristallklart vatten.

Bild från HBO/warner bros, Discovery, Inc


San Domenico Palace, Taormina, A Four Seasons Hotel, Sicilien

För den andra säsongen flyttade inspelningarna till Europa och den charmiga staden Taormina på Sicilien. San Domenico Palace, A Four Seasons hotel, erbjuder en fascinerande blandning av historisk arkitektur och modern komfort. Hotellet, som ursprungligen var ett kloster, ligger dramatiskt på en klippa med utsikt över Joniska havet och Etna. Upplev den sicilianska gästfriheten, utforska de lokala sevärdheterna och njut av hotellets utsökta mat.

Bild från HBO/warner bros, Discovery, Inc


Four Seasons Resort Koh Samui, Thailand

Den tredje säsongen av The White Lotus har nyligen spelats in på Four Seasons Resort Koh Samui, som är en tropisk drömdestination i Thailand. Detta hotell erbjuder en kombination av komfort och avslappning, med villor som har privata pooler och panoramautsikt över det turkosa vattnet. Här kan du koppla av på de vita sandstränderna, utforska det marina livet genom snorkling och dykturer, eller njuta av autentiska thailändska spabehandlingar.


Blir du nyfiken på en resa till någon av dessa hotell eller någon annan destination? Kontakta oss så ser vi till att hitta den perfekta destinationen för just dig, samt hjälpa dig med allt från flyg, transfer och diverse bokningar.
Comentários


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page