top of page

Vårt urval i Vietnam

ERBJUDANDE!

Capella Hanoi

Capella Hanoi ligger i stadens franskinspirerade gamla kvarter med konst och elegans i hjärtat av Vietnams livliga huvudstad. Här har du bara steg från berömda sevärdheter som Hanoioperan, och Hoan Ki...

ERBJUDANDE!

Four Seasons Resort The Nam Hai, Hoi An, Vietnam

För dig som söker en avkopplande semester för hela familjen i förstklassig lyx är Nam Hai ett utmärkt alternativ. Här erbjuds du och din familj möjligheten att välja mellan villor med avskild trädgård...

ERBJUDANDE!

Six Senses Ninh Van Bay

Six Senses Ninh Van Bay är för dig som vill bo exklusivt och avskilt. Här får du din alldeles egna poolvilla, där du kan koppla av och njuta av havsutsikten. I matväg kan du förvänta dig en kulinarisk...

ERBJUDANDE!

Regent Phu Quoc

Regent Phu Quoc är en utmärkt destination för dig som söker avkoppling vid stranden. Vid strandrestaurangen Ocean's Edge kan du njuta av färska lokala råvaror och fördjupa dig i öns rika fisk- och ska...

Vietnam

Vietnam är ett land fullt med historia, kultur och upplevelser. Utforska antika tempel, det varierande landskapet med allt från kalkstensklippor till risfält. Eller varför inte slappna av på en vacker strand längs Vietnams kustlinje.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Vietnam har en unik natur, inklusive spektakulära bergsområden som Sapa och Ha Giang, UNESCO-listade Halong Bay med sina kalkstensklippor, de frodiga risfälten i Mu Cang Chai, och sanddynerna i Mui Ne. Upplev även Vietnams vackra stränder och öar, inklusive Phu Quoc, Con Dao och Nha Trang, som är perfekt för dig som vill sola och bada.

FAKTA OM VIETNAM

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 14-16 timmar

Visum:

Därför rekommenderar vi Vietnam.

Söker du en resa med variation är Vietnam rätt destination för dig. Här får du chansen att sätta dig in i Vietnams rika historia och kultur som sträcker sig över tusentals år tillbaka. Gå längs stora risfält eller se landet från vattnet med en tur på Mekongfloden. Ta sedan några dagar för att slappna av vid de vackra stränderna, Phu Quoc, Nha Trang eller Da Nang.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page