top of page

Upptäck Seychellerna genom "island hopping"

TYP AV RESMÅL:

Sol & Bad

POOL:

Ja

HOTELLET ÄR BARNVÄNLIGT:

Ja

HOTELLET ÄR ALL INCLUSIVE:

Nej

ANTAL RUM:

Beroende på hotell

AVSTÅND TILL FLYGPLATSEN:

Beroende på utgångspunkt

ANTAL STJÄRNOR:

4-5

FAKTA OM UPPTÄCK SEYCHELLERNA GENOM "ISLAND HOPPING"

Upptäck Seychellernas vackra och unika öar genom en oförglömlig "island hopping-upplevelse". Din resa börjar på Four Seasons Resort Seychelles på ön Mahé, den största ön i ögruppen. Här möts du av en exklusiv atmosfär och omfamnas av den frodiga grönskan som omger dig. Utforska de vita sandstränderna och det turkosa vattnet eller ta en vandring i de närliggande bergen för en fantastisk utsikt över havet.

Nästa stopp är på La Digue, en pittoresk ö känd för sina spektakulära granitformationer som förvandlas till ett paradis med sina avskilda stränder och vackra landskap. På L'Orangeraie Resort and Spa kan du koppla av i en lugn miljö omgiven av palmer och turkost hav. Ta en cykeltur runt ön för att utforska dess unika natur, inklusive den berömda Anse Source d'Argent-stranden.

Avsluta din resa på Praslin, där det magnifika Raffles Seychelles väntar. Praslin är känt för sin frodiga natur och vackra sandstränder, inklusive Anse Lazio, som ofta rankas som en av världens bästa stränder. Utforska Vallée de Mai Nature Reserve, hem för den unika Coco de Mer-palmen och en mängd andra sällsynta växtarter.

Denna island hopping-upplevelse på Seychellerna kombinerar lyxiga boenden med vacker natur och äventyr för att skapa en minnesvärd resa som kommer att stanna med dig för alltid. Vi skräddarsyr din rundresa efter dina önskemål så att du ska få ut det allra mesta under din vistelse. Pris på förfrågan.

Passa på!

Se erbjudande för detta hotell.

Liknande hotell i Kenya.

LÄS MER

Hotell 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

LÄS MER

Hotell 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

LÄS MER

Hotell 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page