top of page

Anantara Jabal Akhdar

TYP AV RESMÅL:

Sol & Bad, Annat

POOL:

Ja

HOTELLET ÄR BARNVÄNLIGT:

Ja

HOTELLET ÄR ALL INCLUSIVE:

Nej

ANTAL RUM:

82 st

AVSTÅND TILL FLYGPLATSEN:

2 timmar transfer från Muscat International Airport

ANTAL STJÄRNOR:

5

FAKTA OM ANANTARA JABAL AKHDAR

Upplev ett av världens högst belägna lyxhotell bland Omans bergslandskap på Anantara Al Jabal Al Akhdar, som ger dig en kombination av komfort och spektakulär natur. Oavsett om du söker romantik, äventyr, avkoppling eller kvalitetstid med familjen så bjuder hotellet in dig till en semester i lyx. Skäm bort er med en privat middag under stjärnhimlen eller njut i avskildhet i hotellets exklusiva sviter med imponerande utsikt över bergslandskapet.

Njut av avslappnande stunder på hotellets spa, där traditionella behandlingar och moderna metoder kombineras för att skapa avslappning för både kropp och själ. Utforska de omgivande bergen och dalgångarna genom vandringar eller dagsutflykter. Anantara Jabal Akhdar är dessutom känt för sina stjärnklara nätter – ett perfekt tillfälle för stjärnskådning med någon du tycker om.

Passa på!

Se erbjudande för detta hotell.

Liknande hotell i Oman

Al Baleed Salalah

På Al Baleed Salalah får du uppleva lyx och kulturell rikedom på Omans sydkust. Denna plats förenar ...

The Chedi Muscat

The Chedi Muscat är ett lyxigt 5-stjärnigt strandhotell som passar perfekt oavsett tillfälle. Bara p...

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page