top of page

Hyr en villa i Södra Europa i sommar!

Har du ännu inte hunnit planera sommaren semester kan en villa i Södra Europa vara något för dig!


Vad är inte härligare än att ha sin privata oas att spenderas sina dagar. Bjuda över vänner, laga goda middagar tillsammans och njuta av de vackra miljöerna. Vi har listat tre av våra favoritdestinationer med inspiration på villor som vi hjälper dig med.


Toscana

Toscana, beläget i hjärtat av Italien, är en region som omedelbart fångar ens hjärta med sin tidlösa skönhet och rika kulturarv. Regionen är hem till några av världens mest kända viner, inklusive Chianti och Brunello di Montalcino.


Här hittar du historiska städer som Florens, Siena och Pisa, vars arkitektur och konstskatter berättar om regionens rika historia och betydelse under renässansen. Toscana är dock inte bara en plats för historia och kultur, det är också en destination för avkoppling och njutning av det lantliga livet. Med sina vackra vingårdar, olivlundar och lantliga gårdar erbjuder Toscana en möjlighet att koppla av och återansluta med naturen.


Detta är en perfekt destination för dig som vill koppla av i en vacker miljö. Njut av goda matvaror och viner, koppla av vid din privata pool och låt dig varvas ner i vardagen.


Antiparos

Grekland är hem till flera vackra öar, där var och en av dem har sin egen charm. En vacker ö utanför Greklands kust är Antiparos. Med sina orörda stränder och kristallklart vatten lockar Antiparos besökare som vill njuta av avskildhet och lugn.


Öns huvudort, Antiparos stad, är en pittoresk by med smala gränder och vitkalkade hus som kantar vägarna. Här kan du utforska de traditionella tavernorna och caféerna som serverar klassisk grekisk mat och dryck. Den mest ikoniska sevärdheten är Antiparos grotta, en underjordisk grotta med imponerande stalaktiter och stalagmiter som fascinerar besökare i alla åldrar.


Utforska ön eller slappna av under dagen vid din privata pool med utsikt över det Egeiska havet.


Les Baux-de-Provence

Les Baux-de-Provence är en charmig by belägen på en klippa i hjärtat av Provence-regionen i södra Frankrike. Känd för sin enastående skönhet och rika historia, lockar Les Baux-de-Provence besökare från hela världen till dess smala gränder och imponerande utsikt över det omgivande landskapet.


Les Baux-de-Provence är också känd för sina konstgallerier och hantverksbutiker som erbjuder lokala produkter och konstverk inspirerade av regionens skönhet. Här kan du också njuta av det rika kulinariska utbudet i byn, med traditionella provensalska rätter som serveras på de lokala restaurangerna.


Slappna av i din privata oas omgiven bland bergen och njut av sommaren i Frankrike. Vill du bryta av den avslappnade miljön i några dagar når du franska Rivieran 2 timmar bort.


Blir du sugen på att hyra en villa vid någon av dessa destinationer eller på en annan plats i Södra Europa? Kontakta oss så ser vi till att lösa allt från flyg och villa samt att guida dig till den destinationen som passar dig.
Comments


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page