top of page

Golf vid Medelhavet: Portugal och Italien i topp

Medelhavet, känt för sina soliga stränder, pittoreska landskap och fantastiska mat, är också en oas för golfälskare. Speciellt Portugal och Italien.Algarve - En golfdestination av världsklass

Portugals sydligaste region, Algarve, är ett paradis för golfentusiaster. Med sina över 40 golfbanor och ett klimat som lockar året runt är Algarve en av Europas främsta golfdestinationer. Banor som Vale do Lobo, Quinta do Lago och San Lorenzo erbjuder spektakulär havsutsikt och utmanande golf för spelare på alla nivåer.


Ta med hela familjen och bo på härliga Vila Vita Parc, en femstjärnig resort beläget vid Algarves soliga kust. Här hittar du ett prisbelönt spa, privata stränder och såklart flera golfbanor. För de yngsta finns det en barnklubb som bjuder på en massa skoj medan tonåringarna kan roa sig med vattensport, tennis, fotboll och workshops. Äter gott gör du på någon av hotellets gourmetrestauranger där det bjuds på både portugisisk och internationell mat.


Toscana - Vin, mat och golf

Toscana, känt för sina böljande kullar och vingårdar, är också hem för några av Italiens mest prestigefyllda golfbanor. Banor som Castelfalfi och Poggio dei Medici erbjuder en kombination av utmanande golf och en fantastisk utsikt över det toskanska landskapet.


Här hittar du också det fantastiska hotellet Roosewood Castiglion del Bosco. Omringad av vinodlingar och cypressalleér ligger denna exklusiva resort med eleganta rum och sviter och en egen vingård där du kan njuta av provningar av prisbelönta viner. Här hittar du flera restauranger av absoluta toppklass där lokala råvaror står i fokus samt en golfbana designad av Tom Weiskopf. ,


Hör av dig till oss så bokar vi in dig på en golfresa utöver det vanliga.Comments


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page