top of page

5 olika typer av massage

Massage är helt klart en investering i ditt välbefinnande och en chans att skämma bort dig själv. Lär dig mer olika typer av massage och få tips på vart i världen du kan åka för att uppleva förstklassig avkoppling.1. Traditionell thaimassage: en helande konstform

Traditionell thaimassage är en antik konstform som fokuserar på att balansera kroppens energiflöden. Genom stretchande rörelser och tryckpunktstekniker frigörs blockeringar och spänningar. Den här massagen ökar rörligheten, främjar cirkulationen och ger en känsla av djup avslappning.


2. Svensk massage: klassisk lugn och ro

Svensk massage är en av de mest kända massageteknikerna och fokuserar på att använda långa, mjuka strykningar, knådningar och cirkulära rörelser för att främja avslappning och lindra muskelspänningar. Det är perfekt för dig som har ont och problem med stela muskler.


3. Hot stone massage: värme och harmoni

Hot stone massage involverar användning av varma stenar placerade på strategiska delar av kroppen. Stenarna avger värme som lindrar muskelspänningar och skapar en känsla av djup avslappning. Det är en perfekt behandling för att mjuka upp stela muskler.


4. Shiatsu massage: energibalans med fingertryck

Shiatsu är en japansk massageform som fokuserar på att balansera kroppens energiflöden genom användning av fingertryck, stretchning och rotationsrörelser. Genom att stimulera kroppens akupunkturpunkter hjälper shiatsu till att lindra stress och främja inre balans.


5. Aromaterapimassage: dofternas kraft för sinne och kropp

Aromaterapimassage kombinerar fördelarna med massage med den terapeutiska kraften av aromatiska oljor. Varje olja har unika egenskaper från att främja avslappning till att öka energinivåerna. Det är en multisensorisk upplevelse som är skräddarsydd för att möta individuella behov.


Sugen på att åka på SPA?

Phulay Bay på Krabi i Thailand är en femstjärning resort och en spa-upplevelse utöver det vanliga. Få en avslappnande thaimassage bland Krabis tropiska trädgårdar och ta ett dopp i vitalitetspoolen mellan behandlingarna. När det är dags för middag har du fem restauranger att välja bland med både thailändsk och internationell mat. Tröttnar du på avkoppling kan du gå på hike uppför Dragon Crest Mountain eller spendera dagen med elefanter på Krabi Elephant House Sanctuary.


Hör av dig till oss så bokar vi in dig på en avkopplande resa.Comments


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page