top of page

Vårt urval i Singapore

ERBJUDANDE!

Prova en kryssning i exotiska Asien

Följ med på en resa genom Asiens varierande destinationer. Börja i livliga, moderna och väldigt rena Singapore innan kryssningen tar dig vidare österut. Upplev Kota Kinabalu på Borneo, omgivet av frod...

ERBJUDANDE!

Capella Singapore

Capella Singapore bjuder in dig till en naturskön och lugn vistelse i mitten av frodig skog. Trots detta får du även nära tillgång till Singapores livliga puls med både shopping och sevärdheter som Si...

ERBJUDANDE!

The Ritz-Carlton, Millenia Singapore

The Ritz-Carlton, står som en symbol för lyx i hjärtat av en av Asiens mest pulserande städer. Detta femstjärniga hotell är känt för sin oklanderliga service, världsklassiga bekvämligheter och hisnand...

ERBJUDANDE!

The Sanchaya

The Sanchaya är beläget på den fridfulla ön Bintan, och är hotellet för dig som vill spendera dina dagar vid stranden eller poolområdet. Njut av den friska havsbrisen medan du fördriver timmarna på di...

Singapore

Singapore, en av världens renaste städer med en modern stadsmiljö klädd i grönska. Här finner du en unik kombination av modernitet, kultur, mat och nöjen vilket gör det till en perfekt destination under din Asienresa.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Här finner du en av de äldsta tropiska botaniska trädgårdarna i världen, Singapore Botanic Gardens som är hem för National Orchid Garden. Passa även på att besöka Gardens by the Bay som är en imponerande park med futuristiska trädliknande strukturer kallade Supertrees. Besök även världens högst infinity pool som är belägen högst upp på Marina Bay Sands.

FAKTA OM SINGAPORE

Bästa tid att åka: Från februari till oktober

Flygtid: Ca 15-17 timmar

Visum:

Det bästa med Singapore!

Singapore erbjuder dig allt från en urbanmiljö, shopping till att arrangera några av världens största evenemang. Upplev det klassiska Singapore Grand Prix eller fira det kinesiska nyåret i staden. Behöver du en paus från stadslivet når du smidigt Bintan Island, en paradisö, 45 min med färja från Singapore.


inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page