top of page

Vårt urval i Japan

ERBJUDANDE!

Four Seasons Hotel Kyoto

Välkommen till Kyoto, en stad med en rik historia och kulturellt arv, som en gång var Japans huvudstad. På Four Seasons Hotel Kyoto kombineras det kulturella arvet med en modern touch. Varje rum är en...

ERBJUDANDE!

W Osaka

Beläget i det livfulla området Shinsaibashi, på Midosuji Boulevard, finner du W Osaka. Likt de andra W-hotellen är detta hotell en lyxig och modern upplevelse med fokus på design, nattliv och personli...

ERBJUDANDE!

IRAPH SUI, a Luxury Collection Hotel, Miyako Okinawa

Beläget på Irabu Island, finner du IRAPH SUI Hotel. Härifrån får du chansen att utforska fler av Miyakoöarna, kända för sina vackra vita stränder och varma klara vatten. Perfekt för snorkling och dyku...

Japan

Japan, känt för sin unika kultur och de vackra trädgårdarna och körsbärsblommorna som blommar under våren. Här finner du en kombination av modernitet och rik kultur. Från skyskraporna i Tokyo och Osaka till de klassiska templen i Kyoto, ger Japan dig en unik resa.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Japan har ett rikt kulturellt arv som inkluderar allt ifrån teceremonier, uråldriga tempel till det japanska köket och traditionell klädsel. Besöker du Japan under våren är körsbärsblomningen (Sakura) en stor händelse som firas. Strosa runt i vackra trädgårdar, inklusive de vid Kinkaku-ji (Gyllene Paviljongen) och Ryoan-ji i Kyoto.

FAKTA OM JAPAN

Bästa tid att åka: Året runt

Flygtid: Ca 17-19 timmar

Visum:

Därför älskar vi Japan!

Trevliga människor, en rik kultur och historia och en av världens modernaste städer gör Japan till ett unikt resmål. Upplev de pulserande städerna, med sina innovativa lösningar eller utforska Japans historia i Kyoto. Besök en Izakaya för en autentisk matupplevelse som erbjuder dig allt från sushi till wagu. Är du mer av en skidfantast är ön Hokkaido skiddestinationen nummer ett för pudersnöåkning och välpreparerade pister.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page