top of page

Vårt urval i Bali

ERBJUDANDE!

COMO Uma Ubud

Ubud är en charmig ort som ligger mitt på Bali, omgiven av grönskande risfält, frodig djungel och historiska tempel. Här finner du också COMO Uma Ubud, ett lyxigt hotell känt för sin avkopplande atmos...

ERBJUDANDE!

Belmond Jimbaran Puri

Vid den södra sidan av Bali hittar du Belmond Jimbaran Puri. Här väljer du mellan ett flertal privata poolvillor där du kan njuta i avskildhet. Slappna av vid poolen under dagen eller unna dig en avko...

ERBJUDANDE!

Four Seasons Bali at Sayan

Upptäck en kombination mellan lyx och naturens skönhet på Four Seasons Bali at Sayan. Denna exklusiva resort är inbäddad i byn Sayan på Bali, Indonesien och erbjuder dig en unik kombination av elegant...

Bali

Bali är känt för sin vackra natur och vulkaner som Mount Agung. Det här är den perfekta exotiska stranddestinationen oavsett om du söker lugn och ro på avlägsna stränder som Nusa Dua, eller fånga vågorna vid Kuta.

UPPLEVELSER DU INTE FÅR MISSA

Upplev stränderna i södra Bali som Kuta och Seminyak Beach. Här får du njuta av vita stränder fyllda med vattenaktiviteter som surfing, dykning och snorkling. Här finns även mycket kultur att utforska, besök tempel Uluwatu Temple som ligger längs med klipporna.

FAKTA OM BALI

Bästa tid att åka: Från april till september

Flygtid: Ca 18-20 timmar

Visum:

Därför älskar vi Bali.

Här välkomnas du in till långa dagar på stranden, utforskande av djungelområden och vackra tempel som Uluwatu. Här är möjligheterna många och du kan anpassa din resa precis till det som passar dig. Om du söker avkoppling finns yoga, eller så kan du njuta av långa middagar och vackra solnedgångar vid stranden. Vill du i stället uppleva Balis uteliv finns det både familjevänliga alternativ som i Sanur, eller Legian som är populärt för sin variation av avslappnade strandbarer och fartfyllda nattliv. Här finns lite av det mesta, för alla.

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet.

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page