top of page

Brown's Hotel

TYP AV RESMÅL:

Weekend, City

POOL:

Nej

HOTELLET ÄR BARNVÄNLIGT:

Ja

HOTELLET ÄR ALL INCLUSIVE:

Nej

ANTAL RUM:

115 st

AVSTÅND TILL FLYGPLATSEN:

60 minuter transfer från Heathrow Airport

ANTAL STJÄRNOR:

5

FAKTA OM BROWN'S HOTEL

Brown's Hotel är en del av Rocco Forte Hotels-kollektionen och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1837. Hotellet har länge varit en favoritdestination för kändisar, kungligheter och resenärer från hela världen. Beläget i hjärtat av London, nära till den eleganta gatan Bond Street, grönskan i Green Park och vackra Mayfair, är Brown's en perfekt destination som erbjuder en harmonisk blandning av tradition och modernitet.

Utforska London och se vad staden har att erbjuda dig. Under din vistelse, se till att njut av en klassisk brittisk Afternoon Tea i The Drawing Room, smaka på fin gastronomi på Charlie's at Brown’s eller ta del av goda cocktails på den chica Donovan Bar. Vill du slappna av lite extra under din vistelse, smit bort till hotellets spa. Brown's Hotel är den perfekta destinationen oavsett vad som drar dig till London.

Passa på!

Se erbjudande för detta hotell.

Liknande hotell i England

Four Seasons Hotel London at Park Lane

Four Seasons Hotel London at Park Lane är en av stadens mest eleganta hotell. Beläget vid det vackra...

The London EDITON

The London EDITION är likt de andra EDITION-hotellen en unik destination med fokus på design och mod...

Rosewood London

Rosewood London är ett utmärkt val för dig som önskar en lyxig vistelse i mitten av London, där puls...

inspiration och erbjudanden från oss

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

Travel Concept skapar minnen för livet

Vi drivs av att få förverkliga dina semesterdrömmar, göra det omöjliga möjligt och leverera fulländade resor utöver det vanliga. Med mer än 35 års erfarenhet inom resebranschen har vi gedigen kunskap om världens alla hörn och är experter på att boka och förmedla resor.

FAQ

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ultrices neque ornare aenean euismod elementum nisi quis.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page