top of page

20% rabatt på Four Seasons Kuda Huraa 

Upplev Maldiverna och bo på vackra Four Seasons Kuda Huraa!

Just nu får du 20% på rumsbokningar på Four Seasons Kuda Huraa när du bokar ett rum mellan perioden 01/04 2024 – 30/09 2024.

Erbjudandet gäller bokningar mellan datumen ovan när du bokar minst fem nätter (villkor gäller).

Det här kan du uppleva i Venedig

Privat guidad tur i gondol

För en oförglömlig och exklusiv upplevelse i Venedig rekommenderas en privat guidad tur i en traditionell gondol. Luta dig tillbaka och njut av den romantiska atmosfären medan din personliga guide tar dig med på en resa genom Venedigs charmiga kanaler.

Smaka på stadens delikatesser

Skapa minnen för både ögon och smaklökar! Börja dagen med en autentisk italiensk espresso på ett mysig kafé och fortsätt sedan till de lokala fiskmarknaderna för att njuta av färska skaldjur och unika delikatesser. Gör ett stopp på en "bacaro," en traditionell vinbar, och prova lokala viner tillsammans med cicchetti, små aptitretande rätter. Avsluta med en autentisk Venetiansk måltid på en av många romantisk restauranger.

Utforska Venedigs arkitektoniska underverk: Markusplatsen och Markuskyrkan

Markusplatsen, ofta kallad "världens vackraste salong," erbjuder en imponerande atmosfär med sina historiska byggnader och eleganta kaféer. Besök sedan Markuskyrkan, en arkitektonisk pärla känd för sina fantastiska mosaiker och konstverk. Ta dig upp på Campanile, kyrkans klocktorn, för en hisnande panoramautsikt över staden och lagunen.

Four Seasons Kuda Huraa 

Four Seasons Kuda Huraa 

Four Seasons Kuda Huraa är en beläget på en av Maldivernas minsta öar vilket gör det till en oas av lugn och ro. Ön omges av kristallklart turkost vatten och vita sandstränder, vilket skapar den perfekta bakgrunden för avkoppling. Bo i en lyxig strandbungalow eller i en av resortens övervattenvillor som ger dig en enastående utsikt över det omgivande havet.

För dig som vill aktivera dig under dagarna och upptäcka ön finns det gott om aktiviteter att välja mellan. Utforska det marina livet genom snorkling eller dykning i det klara vattnet och simma bland vackra korallrev. Vill du utforska närliggande öar bjuder Four Seasons dig på guidade turer för att utforska omgivningen och traditionella byar.

inspiration och erbjudanden från oss.

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page