top of page

Bli uppgraderad till halvpension och få extra förmåner

Upplev Grekland och Costa Navarino och bo på vackra W Costa Navarino - ett hotell i den ikoniska hotellkedjan W!

Just nu blir du uppgraderad till halvpension samt att du blir erbjuden extra förmåner när du bokar en villa på W Costa Navarino innan den 15/06-2024 (villkor gäller).

Det här kan du uppleva i Venedig

Privat guidad tur i gondol

För en oförglömlig och exklusiv upplevelse i Venedig rekommenderas en privat guidad tur i en traditionell gondol. Luta dig tillbaka och njut av den romantiska atmosfären medan din personliga guide tar dig med på en resa genom Venedigs charmiga kanaler.

Smaka på stadens delikatesser

Skapa minnen för både ögon och smaklökar! Börja dagen med en autentisk italiensk espresso på ett mysig kafé och fortsätt sedan till de lokala fiskmarknaderna för att njuta av färska skaldjur och unika delikatesser. Gör ett stopp på en "bacaro," en traditionell vinbar, och prova lokala viner tillsammans med cicchetti, små aptitretande rätter. Avsluta med en autentisk Venetiansk måltid på en av många romantisk restauranger.

Utforska Venedigs arkitektoniska underverk: Markusplatsen och Markuskyrkan

Markusplatsen, ofta kallad "världens vackraste salong," erbjuder en imponerande atmosfär med sina historiska byggnader och eleganta kaféer. Besök sedan Markuskyrkan, en arkitektonisk pärla känd för sina fantastiska mosaiker och konstverk. Ta dig upp på Campanile, kyrkans klocktorn, för en hisnande panoramautsikt över staden och lagunen.

W Costa Navarino

W Costa Navarino

Välkommen till W Costa Navarino – hotellkedjan W första hotell i Grekland som bjuder in dig till en exklusiv oas. Här möts du av moderna villor och sviter med utsikt över det vackra landskapet och havet. Här får du även tillgång till en 450 meter lång sandstrand samt hotellets Wet Deck med en infinity pool som ger dig utsikt över havet. Här kan du slappna av och njuta av solen och värmen.

Vill du aktivera dig under semestern erbjuder W dig en rad olika aktiviteter. Här har du tillgång till tre tennisbanor, gym med en 25 meter långa simbassäng samt närhet till fyra signaturgolfbanor. Golfbanorna har tagit emot en rad fina priser som "Världens Bästa Nya Golfbana" (2022) och "Världens Bästa Uppkommande Golfdestination" (2022) från World Golf Awards.

inspiration och erbjudanden från oss.

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page