top of page

Gratis transfer när du bokar The Margi Hotel

Upplev den Atenska Rivieran och bo på vackra The Margi Hotel!

Just nu bjuder vi på transfern till och från Atens flygplats när du bokar The Margi Hotel innan den 30/06 - 2024.

Det här kan du uppleva i Venedig

Privat guidad tur i gondol

För en oförglömlig och exklusiv upplevelse i Venedig rekommenderas en privat guidad tur i en traditionell gondol. Luta dig tillbaka och njut av den romantiska atmosfären medan din personliga guide tar dig med på en resa genom Venedigs charmiga kanaler.

Smaka på stadens delikatesser

Skapa minnen för både ögon och smaklökar! Börja dagen med en autentisk italiensk espresso på ett mysig kafé och fortsätt sedan till de lokala fiskmarknaderna för att njuta av färska skaldjur och unika delikatesser. Gör ett stopp på en "bacaro," en traditionell vinbar, och prova lokala viner tillsammans med cicchetti, små aptitretande rätter. Avsluta med en autentisk Venetiansk måltid på en av många romantisk restauranger.

Utforska Venedigs arkitektoniska underverk: Markusplatsen och Markuskyrkan

Markusplatsen, ofta kallad "världens vackraste salong," erbjuder en imponerande atmosfär med sina historiska byggnader och eleganta kaféer. Besök sedan Markuskyrkan, en arkitektonisk pärla känd för sina fantastiska mosaiker och konstverk. Ta dig upp på Campanile, kyrkans klocktorn, för en hisnande panoramautsikt över staden och lagunen.

The Margi Hotel 

The Margi Hotel 

The Margi är ett elegant hotell som ligger vid den Atenska Rivieran. Hotellet har ett idealiskt läge och ligger bara några steg bort från vackra sandstränderna men ändå tillräckligt nära Aten historiska platser. Detta gör hotellet till en perfekt destination oavsett om du vill ha en avslappnade sol- och badsemester eller vill kombinera det med att utforska den grekiska huvudstaden.

Hotellet bjuder även dig på fantastisk mat gjord på ekologiska livsmedel från hotellets gård. Atmosfären på hotellet är chic och längs väggarna kombineras konstverk från alla världens hörn med mjuka inslag som ljusbelysning vid borden och lyxiga möbler. Detta är hotellet för dig som söker en harmonisk oas under din resa till Aten.

inspiration och erbjudanden från oss.

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page