top of page

Erbjudanden på utvalda One&Only-hotell

One&Only är kända för sina unika destinationer med modern design och vackra omgivningar. Just nu har One&Only olika erbjudanden på utvalda hotell. Läs mer om hotellen och erbjudandena nedan (villkor gäller).

Det här kan du uppleva i Venedig

Privat guidad tur i gondol

För en oförglömlig och exklusiv upplevelse i Venedig rekommenderas en privat guidad tur i en traditionell gondol. Luta dig tillbaka och njut av den romantiska atmosfären medan din personliga guide tar dig med på en resa genom Venedigs charmiga kanaler.

Smaka på stadens delikatesser

Skapa minnen för både ögon och smaklökar! Börja dagen med en autentisk italiensk espresso på ett mysig kafé och fortsätt sedan till de lokala fiskmarknaderna för att njuta av färska skaldjur och unika delikatesser. Gör ett stopp på en "bacaro," en traditionell vinbar, och prova lokala viner tillsammans med cicchetti, små aptitretande rätter. Avsluta med en autentisk Venetiansk måltid på en av många romantisk restauranger.

Utforska Venedigs arkitektoniska underverk: Markusplatsen och Markuskyrkan

Markusplatsen, ofta kallad "världens vackraste salong," erbjuder en imponerande atmosfär med sina historiska byggnader och eleganta kaféer. Besök sedan Markuskyrkan, en arkitektonisk pärla känd för sina fantastiska mosaiker och konstverk. Ta dig upp på Campanile, kyrkans klocktorn, för en hisnande panoramautsikt över staden och lagunen.

Utvalda One&Only-hotell

One&Only Reethi Rah

One&Only Reethi Rah är en lyxig resort belägen på Maldiverna, omgiven av kristallklart vatten och vita sandstränder. Boendemöjligheterna inkluderar lyxiga privata villor och sviter, många av dem med direkt tillgång till stranden eller över vattenbungalower som ger en fantastisk utsikt över det blåa havet.

Just nu erbjuder One&Only Reethi Rah Maldives dig gratis transfer till hotellet, daglig trerätters middag (gäller restaurangerna Reethi Earth och Rabararo, dryck är inte inkluderat) samt middagskrediter på 80 USD för vuxna och 40 USD för barn. Erbjudandet gäller på bokningar under perioden 15/04-2024 till 16/12-2024.