top of page

40% rabatt på Constance Halaveli i Maldiverna

Upplev Maldiverna och bo på vackra Constance Halaveli!

Just nu får du 40% på rumsbokningar på Constance Halaveli när du bokar ett rum mellan perioden 01/05 2024 – 26/12 2024.

Erbjudandet gäller på nya bokningar från den 01/01-2024 och gäller bokningar mellan datumen ovan (villkor gäller).

Det här kan du uppleva i Venedig

Privat guidad tur i gondol

För en oförglömlig och exklusiv upplevelse i Venedig rekommenderas en privat guidad tur i en traditionell gondol. Luta dig tillbaka och njut av den romantiska atmosfären medan din personliga guide tar dig med på en resa genom Venedigs charmiga kanaler.

Smaka på stadens delikatesser

Skapa minnen för både ögon och smaklökar! Börja dagen med en autentisk italiensk espresso på ett mysig kafé och fortsätt sedan till de lokala fiskmarknaderna för att njuta av färska skaldjur och unika delikatesser. Gör ett stopp på en "bacaro," en traditionell vinbar, och prova lokala viner tillsammans med cicchetti, små aptitretande rätter. Avsluta med en autentisk Venetiansk måltid på en av många romantisk restauranger.

Utforska Venedigs arkitektoniska underverk: Markusplatsen och Markuskyrkan

Markusplatsen, ofta kallad "världens vackraste salong," erbjuder en imponerande atmosfär med sina historiska byggnader och eleganta kaféer. Besök sedan Markuskyrkan, en arkitektonisk pärla känd för sina fantastiska mosaiker och konstverk. Ta dig upp på Campanile, kyrkans klocktorn, för en hisnande panoramautsikt över staden och lagunen.

Constance Halaveli

Constance Halaveli

Upplev sann lyx på Constance Halaveli Maldiverna och njut av hotellets privata ö-läge. Tillbringa semester med att promenera längs med vita sandstränder och simma i turkost vatten fullt av färgglatt marint liv, medan barnen kan leka på på Constance Kids Club.

Luta dig tillbaka och koppla av på din egen privata solterrass, doppa dig i din egen pool eller dyk ner i indiska oceanen. Här är möjligheterna till avkoppling många på denna femstjärniga strandresort.

inspiration och erbjudanden från oss.

Ta del av exklusiva events, tips på fantastiska hotell och nya spännande resmål.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page