top of page

Åk skidor i Kanada! Ett eldorado för skidentusiaster.

Om du letar efter episka skidupplevelser och förtrollande vinterlandskap är Kanada definitivt platsen för din nästa resa.Här kommer 3 tips på fantastiska platser att upptäcka om du vill åka skidor i Kanada:


Whistler, British Columbia: en skidåkares dröm

Whistler är inte bara en ikonisk skidort - det är en fullständig skidupplevelse. Beläget i det förtrollande British Columbia erbjuder Whistler Blackcomb ett av världens största skidområden. Med över 8 000 hektar terräng, varav mycket består av öppna ytor och backar med djup pudersnö, kommer du snabbt förstå varför detta ställe är så hyllat.


Bor gör du bäst på exklusiva Four Seasons Resort and Residences Whistler. Här finns allt man behöver efter en dag i backen: god mat, SPA och sköna sängar.


Fler saker att göra i Whistler

  • Testa Peak 2 Peak Gondola: En spektakulär gondol som förbinder Whistler Mountain med Blackcomb Mountain och ger dig en hisnande utsikt över omgivningarna.

  • Utforska Whistler Village: Ett livligt centrum fyllt med butiker, restauranger och nattliv. Perfekt för avkoppling efter en dag i backarna.


Banff, Alberta: Rocky Mountains Skidparadis

Banff National Park i Alberta är hem för några av Kanadas mest fantastiska skidorter. Staden Banff i sig är charmig och omgiven av de mäktiga Rocky Mountains. Du hittar flera skidorter här, inklusive Banff Sunshine Village och Lake Louise Ski Resort, som båda erbjuder enastående skidåkning och natursköna vyer.


Hör av dig till oss så hittar vi bästa stället att bo på.


Fler saker att göra i Banff

  • Gör en dagstur till Lake Louise: Utforska det pittoreska området runt Lake Louise och njut av skidåkning på ett av världens vackraste platser.

  • Upptäck Banffs varma källor: Koppla av i de naturliga varma källorna efter en dag i kylan.


Mont Tremblant, Quebec: charmig skidort i östra Kanada

Mont Tremblant i Quebec bjuder på europeisk charm. Den pittoreska byn med sina färgglada hus och kullerstensgator ger en unik skidupplevelse. Mont Tremblant erbjuder varierad terräng och fantastisk skidåkning för både nybörjare och erfarna åkare.


Vill du åk hit? Kontakta oss så hjälper vi dig boka.


Fler saker att göra i Mont Tremblant

  • Utforska den charmiga byn: Gå runt i den bilfria byn och njut av lokala restauranger och butiker.

  • Prova på nattskidåkning: Upplev magin av att åka skidor under stjärnorna på de upplysta backarna.


Hör av dig till oss så hjälper vi dig boka bästa skidresan i Kanada.Comments


BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37

114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Vi drivs av vår stora passion att skapa minnesvärda upplevelser för dig. Vi finns tillgängliga för att hjälpa dig både fysiskt och digitalt, inför, under och efter din drömresa.

BESÖK VÅR BUTIK

Kommendörsgatan 37, 114 58 Stockholm

KONTAKTA OSS

Travel Concept drivs av vår stora passion att skapa så bra resor som möjligt för våra kunder samtidigt som alla våra medarbetare har ett genuint intresse för hela resebranschen och brinner för det vi gör.

bottom of page